Πρατήριο Ηλιούπολης

Ένα από τα αρτιότερα οργανωμένα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ελλάδα. Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή και την τεχνογνωσία του προσωπικού. Προσιτές τιμές σε ποικιλία επώνυμων προιόντων για την περιποίηση και τη συντήρηση του οχήματός σας.


Υπερσύγχρονες Αντλίες Καυσίμων

Τα καύσιμά μας είναι ελεγμένα για την ποιότητα τους από τα ΚΕΔΑΚ ( κλιμάκια ελέγχου διακίνησης και αποθήκευσης καυσίμων) και οι αντλίες μας είναι πιστοποιημένες ως προς την ακρίβεια παράδοσής τους από τη Διεύθυνση Εμπορίου. Αντλίες οι οποίες είναι αμερικανικής κατασκευής και όλα τα εξαρτήματα που την απαρτίζουν ( ογκομετρητής, αεροδιαχωριστής, ηλεκτρονικά μέρη) είναι σφραγισμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να είναι αδύνατο να επέμβει ανθρώπινο χέρι. Για τους πελάτες μας υπάρχει η δυνατότητα λιτρομέτρησης αντλίας σε πραγματικό χρόνο και ενώπιον σας για να σιγουρευτείτε για την αξιοπιστία μας.

 


Μοναδικό Πλυντήριο ΤΟΥΝΕΛ 28 μέτρων

Αρκεί μια και μόνο επίσκεψη για να απολαύσετε την υψηλή ποιότητα και την εξελιγμένη τεχνολογία του τομέα των πλυντηρίων. Ένα μοναδικό στην Θεσσαλονίκη πλυντήριο - ΤΟΥΝΕΛ σας περιμένει για να το δοκιμάσετε με στόχο την τέλεια σχέση τιμής-ποιότητας. Το παραπάνω πλυντήριο είναι ισπανικής προέλευσης εταιρίας Istobal που είναι κορυφαία στο χώρο του καθαρισμού αυτοκινήτων και αποτελείται από επιμέρους κομμάτια που σχηματίζουν 28 μέτρα διαδρομής για την περιποίηση του οχήματος σας. Οι βούρτσες του είναι φτιαγμένες από υλικό carlite (συμπιεσμένο vettex) και πλήρως αντιχαρακτικό. Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής του και τα 1ης ποιότητας χημικά του παρέχουν ασφάλεια για το όχημα σας καθόλη τη διάρκεια της απολύμανσης.


Mini Market-Car Shop

Στο mini market-car shop θα βρείτε μία πλούσια σειρά από αξεσουάρ αυτοκινήτου για κάθε μάρκα και μοντέλο, χημικά, καθαριστικά, λιπαντικά των κορυφαίων εταιριών αλλά και ζαχαρωδη προϊόντα, σνακ, αναψυκτικά, τσιγάρα, κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

 NikNak Coffee Bar

Στο πρατήριο της Ηλιούπολης σας περιμένει ένας εξαιρετικός χώρος αναμονής. Το NikNak coffee bar , σχεδιασμένο με βιομηχανική διακόσμηση , δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Συνδυάζοντας την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης- άνεσης-εξυπηρέτησης σας παρέχουμε Free WiFi και σας προσκαλούμε να επιλέξετε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων καθώς και υπέροχα γευστικά μικρογευματα.


Τελευταία ενημέρωση 04.10.2022

Unleaded
Plus 100
Diesel
Super Diesel
LPG
Πετρέλαιο Θέρμανσης
1.938
2.078
1898
1.928
0.968
-

Διεύθυνση :  Προέκταση Μακρυγιάννη

Περιοχή :  Άνω Ηλιούπολη - Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνα:  2310 68 52 16

Ώρες λειτουργίας καταστήματος

Πρατήριο Δευτέρα έως Σάββατο06:00 - 22:00
Πρατήριο ΚυριακήΚλειστά
Πλυντήριο Δευτέρα έως Σάββατο08:00 - 18:00
Πλυντήριο ΚυριακήΚλειστά

Περισσότερες φωτογραφίεςkkoil.gr © 2022. All rights reserved. Powered by Netapps