Πρατήριο Σχολαρίου

Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ... και όχι άδικα το παρατσούκλι!!
Έτσι μας γνωρίζουν, γιατί είμαστε ΜΕΓΑΛΟ σε ότι αφορά τις υπηρεσίες και τις εγκατάστασεις μας,ΠΡΑΣΙΝΟ γιατί έκτος από το χρώμα λειτουργούμε με καινοτόμα συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον και ΠΡΑΤΗΡΙΟ γιατί είμαστε ένα από τα πληρέστερα σε προσωπικό και εγκατάστασεις πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ελλάδα.

Υπερσύγχρονες Αντλίες Καυσίμων

Τα καύσιμά μας είναι ελεγμένα για την ποιότητα τους από τα ΚΕΔΑΚ ( κλιμάκια ελέγχου διακίνησης και αποθήκευσης καυσίμων) και οι αντλίες μας είναι πιστοποιημένες ως προς την ακρίβεια παράδοσής τους από τη Διεύθυνση Εμπορίου. Αντλίες οι οποίες είναι αμερικανικής κατασκευής και όλα τα εξαρτήματα που την απαρτίζουν ( ογκομετρητής, αεροδιαχωριστής, ηλεκτρονικά μέρη) είναι σφραγισμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να είναι αδύνατο να επέμβει ανθρώπινο χέρι. Για τους πελάτες μας υπάρχει η δυνατότητα λιτρομέτρησης αντλίας σε πραγματικό χρόνο και ενώπιον σας για να σιγουρευτείτε για την αξιοπιστία μας.

 

 


Υπηρεσίες - Self service καθαρισμού αυτοκινήτου

Το πρατήριό μας διαθέτει σύστημα self service για εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.  Τα συστήματά καθαρισμού μας αποτελούνται από μονάδες αυτοεξυπηρέτησης υψηλής πίεσης ζεστού και κρύου νερού με κερματοδέκτη! 
Στο εξωτερικό πλύσιμο έχετε δυνατότητες επιλογής σε προγράμματα όπως

  • Προετοιμασία του οχήματος με αφρό άμεσης δράσης
  • Βούρτσισμα για την αφαίρεση της δύσκολης βρωμιάς.
  • Πρόπλυση με ζεστό ή κρύο νερό
  • Κέρωμα για να γυαλίσετε το όχημά σας
  • Τελειοποίηση της διαδικασίας ξεπλένοντας με αφαλατωμένο νερό

Όλα τα παραπάνω προγράμματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μεμονομένα ή συνδυαστικά με ΜΟΝΟ 1€.

Στο εσωτερικό πλύσιμο έχετε δυνατότητα χρήσης πεπιεσμένου αέρα για τα δύσκολα σημεία , σκούπα ηλεκτρική , καθώς και μηχανισμό που πλένει τα πατάκια του αυτοκινήτου σας.


Mini Market-Car Shop

Μπορεί να το αποκαλούμε “mini” market , αλλά στην ουσία είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα car Market το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας σε αξεσουάρ αυτοκινήτων , λιπαντικά και χημικά συντήρησης. Παράλληλα οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται από και προς τη Χαλκιδική μπορούν να απολαύσουν ένα σνακ και να δροσιστούν από μία μεγάλη ποικιλία αναψυκτικών και χυμών.

 Kaisis Cafe

Εκμεταλλευτείτε το χρόνο της εξυπηρέτησής και απολαύστε μοναδικό ιταλικό εσπρέσο , καθώς και ποικιλία ροφημάτων της επιλογής σας.  Παράλληλα σας παρέχουμε τη δυνατότητα ανεύ χρέωσης για εσάς φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών ( tablet , κινητών , H/Y ) στα FREE charging spot που βρίσκονται στο φιλικά διαμορφωμένο για εσάς χώρο εντός του πρατηρίου.   

 

 


Δείτε το πρατήριό μας και μέσα από το σύντομο video που ακολουθεί


Τελευταία ενημέρωση 04.10.2022

Unleaded
Plus 100
Diesel
Super Diesel
LPG
Πετρέλαιο Θέρμανσης
1.938
2.078
1.898
1.928
0.968
-

Διεύθυνση :  24ο Xιλ. Θεσσαλονίκης - Mουδανιών 

Περιοχή :  Σχολάρι - Χαλκιδικής

Τηλέφωνα:  2392091661

Ώρες λειτουργίας καταστήματος

Δευτέρα - Σάββατο06:00 - 22:00
Κυριακή Κλειστά

kkoil.gr © 2022. All rights reserved. Powered by Netapps